hello goodbye :)

Sunday, October 31, 2010

GENTING HIGHLANDS !!

SMLM G GENTING DGN SINARAN <3
ok ,sumpah best gilaaa thap cipan hahah :P
diorg sumaa xleh blah
kitorg gerak kol 8 ,blk kol 10
ptutnya kene blk kol 9.30 pm ,tp sume nk main ride lagi
then smpai sini kol 11.30

pening kot time kat bas tu ,
masa kat gnting tgh main outddor ,hujannn ,
kitorg main indoor dulu
kat indoor main roller coaster ar en ,pnjg gila bratur ,mmg lama gila -.-
then fairuz gedik nk heart broken ngn ayam
ayam cuak g pujuk2 dia
haha

smlm kitorg mmg semua tgh gilaaa
semua main fake date ahahahha
mmg cm sengal ,
aku naik flying coaster ngn kamil ,
masa naik tu ,xmula lagi
kamil jerit 'MAKK !MAK !!MANA MAK??!!'
HAHAHAAHAH
tergelak2 aku rj alisa

then masa dah mula tu ,sumpah takot gila ,aku jerit nama kamil -.-
xleh blah gilaa ah ..hahahahah
then naik roller coaster bende buai2 tu sume ngn rj and the gang
then nk naik satu roller coaster ni ,xingt apa nama dia
aku nk naik ngn rj ,pastu hasip rmpas rj drpd aku
so aku terpaksa naik ngn nabil

mmg kene kutuk gila ahh ,sbb br jln skit aku dah pegang handle tu kuat gilaa
hahaha tkot laa deii -.-
masa mkn ,kitorg mkn kat kfc ,pastu ada abg ni jual perfume
bdk2 laki tgh mkn ayam ,diri pastu bsing2 ,cm mrah abg jual perfume tu
ahhahaha
hasip ckp 'nasib baik dia duduk sbelah fash ,klau dia duduk sbelah raihan ,mmg dia blk ngn tgn kosong ah'
aku ngn rj gelak gilaaa haahahha

dah2 gmbr plak :P
sbb hujan ,diorg pkai bende tu ,mcm pekerja kilang bak kata alisa :P
SPACESHOT !firdaus control ,tau ah tkot -.- ahhaha
di strawberry farm

us girls <3
FAKE COUPLES ;D

lovin this pic :)
kat snow world :'))

kat first world hotel ,
aku tgh try video calling faizal ;D
dlm bus paling rockstar -.-

i love u guys <3

:)

SINARAN <3
*sorry aiman ,cilok gmbr kau :P
I LOVE SINARAN SO MUCH <3

Friday, October 29, 2010

jumaat :D

td aku g skola
aku g skola semata mata nk habiskan pafa
sampai sahaja di sekolah ,form 3 diarahkan pergi ke bilik utiliti
kami pun bergerak ke bilik utiliti

ouh ,sungguh bosan yg teramat sgt kerana kami terpaksa mendengar ckgu ckp2 psl PSS
dlm hati aku yg serba mekk mekk ni ckp ,perlu ke kita tau bende ni ?
pstu dah habis ,ckgu menayangkan cerita toy story 3

aku menonton sekejap sahaja kerana kitorg kene stop sbb rehat
selepas rehat ,smbung blk ,
tp lps rehat aku rj almas cari ckgu utk baca pafa ,
tp masa tgh baca ngn ustazah boleh plak terlupa doa ,
pastu ustazah suruh hafal blk ,so aku hafal la en

tetibe ramai plak nk baca pafa tunggu punya tunggu ,ustazah kene chow dulu ,ada something nk wat ke apa tah
aku xsempat nk baca pafa harini -.-
padahal pafa jelah motif aku g skola td =.=
so ,aku rj almas mls nk tgk toystory3 ,sbb kitorg dah tgk dah cite tu feeling
kitorg lepak kat klas abu bakar (sbb xde klas lain dah ,terpaksa -.-)
kitorg main monopoly deal

pastu sume form 3 dah boleh msk klas ,so smbung main dlm klas
mekk mekk mekkk

ptg lak g rumah rj main guitar nyanyi2
kitorg sungguh gembira kerana besok kitorg nk g  genting ngn sinaran
waaaaahhh  :)
semua org dah excited
harap kitorg slamat pegi dan blk nti
amin :)

*asal aku skema ??
sukati ah ,boring kot skrg ni -.-

Wednesday, October 27, 2010

MONOPOLY DEAL

kat skola td aku rj almas alisa syaza iman nureana msk explore race ,
penat gila lari2 haha
so last skali kitorg nyer group dpt no 5
ok lahhh tu ,asalkan bkn lastt ahaha
ada 7 team ,dpt no 5
hahaha ,kurus aku main lari2 td :P

then masuk klas ,bhagi2kan hadiah kitorg dpt td
pastu aku almas rj slambe bdak g kantin beli air
nsib ah bkn waktu rehat pun ,aku da haus -.-
haha

then da beli msk klas main MONOPOLY DEAL !
besstt kot
first time main alisa mng ,heh ,aku newbie -.-
second time main almas ke rj tah mng
third main aku mng !wahahhaa
with some help from kamil ah ,..haha
*kamil ,dah ,aku bg credits kat kau ni haha :P

then main ngn faizal pulakk
faizal sumpah GAY GILAAAAA tadi ..hahahahha
dia pkai beg hadeef jdkan tudung
pastu buat cm pompuan
masalah btl mamat tu
ouh ,ABU BAKARQ BIASA AH EN
hahahahahaha >:D

masa main ngn faizal tu ,ada aku rj alisa almas haliza
1st mng almas then rj kot ,pastu aku ,haliza
alisa lwn ngn faizal
kitorg cm ABU BAKAR VS ADIL bhaiiiii

last2 FAIZAL KLHHHH
so yeahhh ONCE AGAIN VICTORY IS OURS !!>:D
WAHAHHAAHHAHAHA

sumpah best ah td ,memekak je dlm klas
yg xbest nye plak didi ngn fara heart broken ,aku xtau apa masalah diorg :/
xtau sape slh coz aku xjoin diorg main uno speed td
haisssshhh korg ni ,baik2 lahhh -.-

k ah chow

WEBCAM !

smlm dlm kol 8 lbh webcam ngn rj ,pastu ngn kamil
then ngn rj blk !
sumpah best ,buat bende bodoh
haha

mula kat fb rj ajak webcam ,dia kata nk tgk baju aku nk g genting tu
so aku bkk ym ,
rj mekk x download ym ,
so tnggu jap dia download sume ,bru webcam

pastu ngn kamil lak ,
kitorg main gay kat situ haha
mekkk semua :P

last skali dlm kol 11 lbh smpai 12 lbh webcam ngn rj and kamil skali
tp kamil kne blah awal ah ,dia lopek tdo awal :P
so aku dating ngn rj je :d
arrr i like haha

then blahblahblah ,ayah aku naik
aku glabah ah en coz dah dkat kol 1 aku xtdo lg main webcam plak tu ,
haha so aku kne chow
tggl rj kelonelyan :((
HAHAHA

gmbr :)
sorry ah tak print screen ,aku xtau cmne :P
yes ,I AM LAME :D

adik aku semak-.-

fashraihankamil
                                                                  
CRAZY NINJA !!
                                                            
SAKURALEO<3
                                                                  
Kamil anak rostam ;D

                                                                       
OUH !ni almas bg kitorg !!<3
thanks almas <3


haha best plak ,deii korg !!next time webcam lagi !!:D

Monday, October 25, 2010

hehe

harini aku bahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sgt
hahahahah
sumpah suka doh ,
heeee alamak ,mmg xleh tdo mlm hehhehehehe
waaaahhh best nyerrrrrr ,
aku xleh cte sini ,nnti org tau haha
*bangang fash ,baik xyah ckp pape
hehe sorry ar :P

td kat skola ada pemilihan nk jurusan apa next year form 4 ,
aku cm antara bio and akaun
ssh kot nk pilih :/

last2 aku pilih bio coz mama ckp klas2 bio lg sng dpt U yg ok2
and easy nk get job
tp aku in loveeeeeeeeee dgn math ..
tp xnk akaun ..hiissshh

xpelahh ,klas bio pun ada addmath sume tu ,
ada kira2 gak en
so ok lahh

gila tkot doh next year ,
aku tgk kbanyakan marks diorg cm 40++ sume je
abg aku ckp klau addmath, asalkan dpt markah pun dah kira ok
aku cm WTF ???!!

cmne nk hidup doh ??:((
asal ssh sgt ?
ouh nk bg kita berjaya -.-
habis cmne ada org boleh score straight A's for SPM dia ??:(((
alaaaa tkot gilaaaaa

hissshh ,harap2 aku ok lah next year
and score utk spm aku
AMIN

Friday, October 22, 2010

alisarjalmassyiqinfash

video
JUST THE WAY YOU ARE
masa tgh gilagilagila ;D
yeaa ,tau sume suara cm erk :P
i love them so much :"D

pening+selsema+batuk= fasheeha -.-

harini aku demam !!!
start demam hari rabu mlm -.-
haiissshhh ,ingt nk dtg skola td ,but masa bgn kol 7 tu pening kpala
so call rj ,ckp xdtg skola

suara aku mmg lain gilaa kot td -.-
sumpah sengau
msti kne gelakkan klau dtg skola haha

diorg plak main futsal td ,aku tkot klau aku join ,kang xpsl2 pengsan ke apa ke
tp dgr cite diorg mcm best
pergh sumpah nk join -.-
bialahh ,dah takdir
haha :)

ouh nnti ada sembelih2 ayam kat skola haha
group aku ada rj almas alisa kamil hasip alip
so alisa kata dak laki sembelih ,pmpuan msak
haha AKU MASAK ???
ni nk tunjuk kehebatan aku ni

haha kecoh ,msak pun xreti -.-
ikot diorg jelah nnti :P
weeheeeheee

chow <3

Wednesday, October 20, 2010

yoisshhhhh

tdi kat skola mcam xleh BORINGGGGGGGGGGGGGG lagi jee -.-'
sumpah boring
sumpah boring
sumpah boring
sumpah boring

aku tdo je kot td -.-
jln2 satu round ,g klas aktif ,ptah blk klas adil ,klas aktif ,adil
aktif adil aktif adil aktif adil
haiiihhhhh ,mmg tak terkata laa keboringan yg aku alami -.-

pastuapastu blk rumah ,blk2 tros on kjap
on guna fon
tetibe wifi disconnect ,aku xprasan ,terguna kredit
bnyk kot tolak !!rm6 !!!
babibabibabi =.=

aku bnci sony ,bkn nk ckp da disconnect ,eh dia tulis lahh ,aku xnmpk
buta dah -.-
eeeeeeeeeeee bencinyaaaa

okok ,good news plak !
ayah bg pegi GENTINGGGGG dengn sinarann :D
waaaahh ,terasa happy di hati :P
tp mama mcm tkot2 nk bg aku pegi
td mama tny rj mak dia bg pegi x ,then rj kata arh boleh
so ,klau rj iman boleh ,insyaallah aku boleh :D

bad news blk ,diorg ajak klua hari sbtu ni
tp aku rase aku xleh g sbb aku nk g genting ,
didi cm heart broken
tp aku nk sgt g gentinggg
ala ala ala
aku xsuka laa situation ni :((((

haiiihhh ,nth laaaa
byee

Sunday, October 17, 2010

BEST OMEGLE EVER !

ok ,td iman dtg rumah aku ,time tu pulak mama suruh tolong masak kejadah
then tolong dia 1/2 hour ,so iman tnggu je aku ,smbil tgk tv
hehe sorry iman ,u know my mum right ?hahhaah

so td omegle !!
the best part was we  found a HOT CUTE KIND NOT-BLUE NAVY DUDE
and he is so sweet and romantic ...gilaa best chat ngn dia

aku ngn iman cm berebut nk diaa
hahhahaha
gilaaa laahhh
and now pic dia kat iman
kitorg main tgkp2 gmbr dia senyap2
hehe
sape suruh dia comel sgt
pasyu dia buat muka yg xthan tu

haaaaaaaaaaaaaaa <3
gilaaaaa rindu dia doh !
aku buat skype td ,semata2 nk tgk dia lagi lps ni
ahahahahaha
ouhh mmg aku dah terinlove pun
N nk cmpk mana ??cmpk la mana mana
hahaahahhaha

iman !that freaking hot navy dude is mine FOREVER
WAHAHAHAHAHAHAHHAHAH

Friday, October 15, 2010

I HATE MY LIFE

ok today was the weirdest ,stress-est ,lamest ,stupidest ,saddest ,confuse-est ,bad luck day ever !
aku slalu jd org  tgh to EVERYBODY !
WHAT EVER I DO IS ALWAYS 100% WRONG
i hate this year so muccchhhhh !!!

i dunno whether this is my fault ,
this year mcm bg bnyk sgt masalah kat aku
and now all my friends are heart brokened by me


im always a screw up ,bangang ,sial ,and a backstabbing bitch !
whatever i do always makes people mad !

i hate it when i hav to choose between two of my best friends
bila aku ngn sorg ni ,bff aku lg sorg heart broken ,
bila aku ngn dia plak ,yg lg sorg tu heart broken

no one can understand my feelings
im super stress right now ,

and juz now  SHE called and she told me everything
and she cried coz im choosing my other best friend instead of her
she said she remembered my promise that we will be best friends no matter what
but i broke that promise

i tried to explain to her ,but i cant
what she said was true
gaaaahhhh !!i cant understand myself !fuck !!!

why cant u guys be friends like u used to be ?
why am i getting all the blames ??
why cant u guys forgive and forget ??
i think this is all my fault

i hate myself so much
sorry to all my friends yg terasa ngn aku
and hope u guys forgive my mistakes
NO MATTER WHAT HAPPENS ,
U GUYS ARE STILL MY BEST FRIENDS FOREVER

chow

Tuesday, October 12, 2010

kat laman lamai olang :D

haha TADI LEPAK RUMAH ALISAAAAA !!!:D
best kot td ,
mula2 ingt nk buat muffin and cake ,
tp kitorg buat muffin je coz ,mls plak nk buat cake ..haha
SUMPAH SEDAP GILAA BABENG MUFFIN KITORG !!
hahaha

then ,da bake ,sume mkn kat lantai ..haha
anak dara sejati bhaii !:P
lps da mkn semua ,ada la main2 buat rmbut ,
straight ,curl kan and so on  ,
pastu online ,tgk youtube ,
nyanyi2

rj cpt gilaa kot tgkp ..
dia tgk youtube cmne nk main lagu just the way you are guitar ,skejap je dia da boleh main -.-
benci i -.-

then kitorg nyanyi ,eh ,sdap doh suara kitorg
BAHAHAHAH :d
masa first2 je laaa ,yg "haaaaa haaa aaa aaaa"
haha dgr la lagu tu ,t korg fhm yg part mane yg best :P
but seriously ,mcm sweet gilaa
hahaha

mekk mekkk

mmg best arh en td ..
heeee <3
jom buat lagi lps ni ?
lepaking di rumah sesape ,
yg kitorg nyanyi tu ada record ,tp nnti lah mskkan :)

td jugak sumpah memalukan -.-
aku terpanggil org b -.-
terslh type doh sumpah !
:(((
da la dia kwn kideng ,klau dia gtau kideng ,habislah aku kne ejek ...-.-
gilaaa arrrhhh ,tertekan ,sbb time tu fara ill alisa rj tgh amik2 gmbr dlm gelap ,aku xnmpk apa aku type :/
babi maluuuu siotttt


haha glabah aku -.-
issshhh nasiblah ,da terslh ..
 kachoowwwww

Monday, October 11, 2010

JOE BROOKS

haaaaaaa comel sangaaaaaaaaaaaaaat <3




                                                                haaaaaaaaa <3

lagu nihhhhhh <3



addicted doh !!heee
thanks alisa :D

11.10.2010

TARIKH YANG AKU SUKAAAAAA GILAAAA :D

harini habis PMR !!
merdeka babyyyy !!wahahahahahaa
td math and kh ,math ok ,paper one aku btl semua ...
:) alhamdulillah ,
kh mcm erkk ,skit ,ssh gilaaaa
but idc now !now is time  to parteyyyyy

best nyeeee hhihihihi
haha apa masalah aku ?
da habis pmr makin gila ?
mmg rockstar gilaaaa

oh yeaaa ,gila2 xnk blaja lps ni !hahaha
teruk siot aku ,
eh bila klua resault ??
tkot kot ,: /

mekkk .MERDEKA MERDEKA MERDEKA !!:D
heeeeeeeee
i lalalalalalalalalalav thisss :P

Saturday, October 9, 2010

BOB TITIPOLI

eh ,PMR belum habis lagi tp asal aku buat2 mcm da habis ?-.-
xstudy langsung kot smlm and harini -.-
aku xleh bc kh laa ,MESTI PASTI WAJIB HARUS tertido
cmne xnk bg tertido eh ?
haiisssshhh benci nye perdagangan

td tusyen kol 4 ,tp aku dtg awal ,kol 3 da dtg ,ingt nk suruh pn jam aja ,tp pn jam nk mkn apa sume dulu
then blaja kol bpe nth ..haha
tdi hasip bob BLUE GILAA THAP KARMA !=.='
aku benci diorg aku benci diorg selamalamanya

diorg mcm nk main raba2 ,sial btl !haha
gilaaa arrhh ,sumpah !tu ke kwn2 aku ??oh bob tidaaaakk
hasip ye la skit
tp td hasip xde la teruk sgt ,bob arh mcm teruk gilaa
hasip buat muke raper je haha

masa aku ngn didi msk klas nk amik kerusi ,
diorg msk klas tu then lock
bob gay buat nk erkkkk -.-
SUMPAH GELI GILAA THAP GABENG !

blom habis pmr lg diorg da mcm tu ,
cube byangkan lps pmr diorg cmne ?
adakah pmr yg menyebabkan berlakunya tekanan perasaan terhadap dua2 bdk tu smpai jd mcm GS ??
haha tolong arh doh korg ..insaf lahhh ...
aku nasihat ni :)


hahaaha meekkkkk

chow :D

Friday, October 8, 2010

Haaaaa :(

Gahhhhhh !
Mama ayah angah mcm expect aku dpt 8A kot .. :(

Angah td ckp ,mama ayah dah belikan mcm2 utk adik,every year bwak g jln2 ..adik kne la bg mama ngn ayah 8A ...

Aku cm haaaa :'(
Aku sedar mama ayah bnyk kuakan duit utk aku tsyen sminar kjadah ,..rasa mcm brslh gila klau xdpt 8A ,mcm aku ni membzir duit mak bpak aku :((

Aku xnk la mama ayah Rasa cm membzir je kluakan duit bnyk2 utk aku ...tp aku xleh bg dia straight A's ...

Aku da gelabah dah dgn paper sn bm agama aku :((

Aku nk jgk merasa dpt 8A ,nk jgk happy kan mama ayah ....
Dah lah trial dpt teruk ,slama aku high school xpenah straight A's ..

Angah aku pun da observe2 guitar nk bg aku klau aku dpt 8A ,
Malu gilaaaa lah klau xdpt 8A :'((

Korg doakan aku dpt straight A's tau ...
Amin

Thursday, October 7, 2010

Pmr !

Waaahh ,lama xupdate ,sbuk menyestadikan diri ..wahaha

Harini da 6 paper ...
Bm-boleh la 50-50
Agame-boleh la 50-50
Bi-heee :) paper 1 sng ,skrg ni mengharap paper 2 je
Geo - :D ,alhamdulillah aku dpt 90 masa check ngn ckgu kent
Sn- :'( mcm nk nangis ,paper one boleh dikatakan sng ,paper 2 mcm apa je ....aku hrap sgt dpt A :((
Sej- 50-50

Sumpah time sn tu mcm nk nangis gila ,harap dia trunkan grade ke apa ...aku doa sgt aku dpt 8A ,. :((

Hari isnin math kh ,this 3 days aku nk stdy gila2 kh ...

Yeaaa ,sume mcm relieve gila td. ,padahal ada 2paper lg haha

Insyaallah aku rj lisa almas didi fara iman ill syiqin and sume kwn2 aku dpt 8A ..

Amin...

Saturday, October 2, 2010

Shiishh

Td pg2 bgn kol 9.30 ,sbenanye tsyen start kol 9 ,tp aku saja g kol 10,ingt nk curl rmbt ,skali aku g umah rj kol 9.55 mmg xsempat arh haha ,rj bru buat satu then ayh da dtg nk hntr ktorg -.- mekk btl haha

Kat tsyen plak sume blue -.-
Aku pkai bj tulis milky ,clevelands sweet and cndy ..diorg bc milky je coz tlisan dia gedabak ,so bdk laki fkir blue ,dia ckp bj bersusu ..babi btl sume -.-
Aku xnk pkai bj tu lg -.-'

Rj kne blk awal td ,dlm kol 1 dia da blk ,masa rehat aku didi alisa ayam iman g mkn kat apa tah nama restoran tu ,pastu kol 4 lbh aku kne blk plak sbb nk g open house tok ngah ..weee~
Blk open house g curve sbb heezam bodo nk main arcade and aku nk beli bnde2 utk pmr ..
Time tgh mkn kat garden apa tah tu,terbongkar sume rahsia aku abg ijam kat mama
Mama da tau aku suka N ,n heezam pnah cpl ...hazeem heezam bangang g cte sume ..mama ckp 'adik suka N?haaa ok lah ,mama pun suka dia' aku cm erk ,segan siottt !mama tny N ckp apa psl aku ,then abg ckp 'dia xtau pun adik suka dia,lgpun rmai la suka dia' tetibe kejelesan aku melimpah ruah -.-''

Blablabla
Mse otw blk rumah ,khairul call gune no bpak dia ,masa dia cll aku tny ni sapa ,dia kata khairul ..aku tny khairul mana ,pastu dia gelak ,ckp skit glak ckp skit glak -.-
Aku xtau tu khairul taha ,aku mls lyn aku tutup je ,da tutup br teringt khairul taha ,so suruh dia cll blk ..haha

Dia wish good luck sume ,pastu br aku prasan yg lg 2hari nk pmr ..sumpah tkot :(

Doakan aku rj lisa almas fara ill didi iman n kwn2 aku sume dpt 8A tau ...aminnn